Suunnittelu ja myynti

Lämpöpumpputalo myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Keski-Suomessa, Hämeessä, Savossa tai vaikka Pohjanmaalla. Vaikka toimipaikkamme ovat Jyväskylässä ja Joutsassa, ei ole mikään ongelma tulla pääkaupunkiseudulle asentamaan pumppuja. Se ei ole suuri kustannuskaan. Kysy vaikka!

Ilmalämpöpumpun hankinta on erinomainen sijoitus asumismukavuuteen sekä ympäristöystävällisempään asumiseen. Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää huomattavia summia lämmityskustannuksissa sekä pienentää kotisi hiilijalanjälkeä. Me tiedämme, että sopivan ilmalämpöpumpun hankinta voi kuitenkin olla haastavaa. Anna meidän asiantuntijana auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle parhaimman vaihtoehdon markkinoiden parhaista ilmalämpöpumppumalleista sekä asentamaan ilmalämpöpumpun kotiisi. Meiltä saat ilmalämpöpumpun asennettuna kotiisi aina avaimet käteen –periaatteella, ilman piilokuluja.

Ilmalämpöpumppu tuo satojen eurojen säästöjä sähköllä tai öljyllä lämmittävälle vuosittain. Tutustu ajankohtaisiin ilmalämpöpumpputarjouksiimme ja hyödy eduista.

Lämpöpumpputalolta käymme mielellämme suunnittelemassa ja mitoittamassa oikean kokoisen ja käyttötarkoitukseen sopivan pumpun oikeaan paikkaan ja osaamme laskea pitävän euron tarkan hinnan, johon ei tule mitään muita maksuja.

Jos olet kuitenkin jo ostanut pumpun, niin ei hätiä mitiä. Kyllä me asennamme myös ne! Myös pelkät tyhjiöinnit onnistuvat kauttamme. Asennamme myös käytettyjä pumppuja ja siirrämme pumppuja toiseen paikkaan ja puramme käytöstä poistettavat pumput lain edellyttämällä tavalla.

Ilmalämpöpumpun asennuksesta voit saada kotitalousvähennystä. Halutessasi lisätietoja kotitalousvähennyksestä ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää! 

About the Author

admin